//Welkom

Welkom bij E&R

Het aanmelden is geslaagd!

We weten je van harte welkom bij de vereniging E&R.

Hoe nu verder?

De aanmelding is ontvangen door de ledenadministratie van de vereniging. De ledenadministratie bekijkt alle aanmeldingen handmatig en neemt als dat nodig is contact met je op. Het kan dus even duren voordat je aanmelding definitief is verwerkt. Daarna stuurt de ledenadministratie (indien van toepassing) de aanmelding door naar één van de projecten. Zij zullen contact met je opnemen en verdere afspraken maken.

Voorbereiding

In de tussentijd kun je in je agenda alvast rekening houden met een aantal belangrijke data. Vanaf de maand februari of maart kun je op de website de projectdata vinden voor komende zomer. Naast een actieve zomerweek heeft ook elk project voorbereidingsweekenden of -dagen en een ontmoeting met je collega teamleden. Deze vinden meestal plaats in de maanden maart, mei en/of juni. In oktober hebben de meeste projecten nog een dankweekend of dankdag.

Vereniging

Op landelijk niveau zijn er ook ontmoetingsdagen tussen leden van alle projecten. Elk jaar is er het Springweekend (dit is een combinatie met het eerste voorbereidingsweekend) in maart, waar alle leden van de vereniging worden verwacht. Meer informatie vindt je op de website en vergeet je niet op te geven. In het najaar (op een zaterdag in november) is er de Aftersun als afsluiting van het seizoen.

We hopen, dat je een mooie tijd mag hebben binnen het verenigingsverband van Evangelisatie & Recreatie en met name, dat je meer mag leren van onze almachtige Vader en dit ook binnen het project, vereniging, maar zeker ook daarbuiten kan/wil gaan uitdragen.

Als je nog vragen hebt, neem gerust even contact op met de ledenadministratie van de vereniging: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens bij E&R,

Namens het bestuur
Taakgroep Communicatie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijlagen:
Bewaar het bestand Informatiebundel EenR.pdfInformatiebundel EenR.pdf[ ]353 Kb

//Aanmelden

//E&R op Instagram

Instagram

//Gezocht voor de zomer

Advertentie Nederlands Dagblad v3.0

//E&R op Twitter

twitter @evangelisatie

//Vragen over geloven?

//E&R op Facebook