//Statuten en beleid

Giften

Giften kunnen gestort worden op ING bankrekening NL74 INGB 0002 9182 91

De Vereniging Evangelisatie & Recreatie (E&R) is door de belastingdienst per 1 januari 2011 aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daarmee zijn giften aan de vereniging altijd aftrekbaar bij de belastingaangifte. Fiscaal nummer bij de Belastingdienst is 805313114 en Kamer van Koophandel nummer is 40506277.

Postadres
Valetstraat 48
7323 SG Apeldoorn
 
Beleidsplan
Algehele doelstelling van de vereniging E&R kunt u hier en een nadere detaillering van de statuten hier vinden.
 
Namen en functies bestuurders
De namen en de functies van de bestuurders staan hier beschreven.
 
Beloningsbeleid
De bestuurders, (commisie)leden en medewerkers van de vereniging E&R worden (conform de statuten) niet betaald, maar kunnen wel een onkostenvergoeding krijgen voor gemaakte onkosten die niet bovenmatig is.
 
Verslag van de uitgeoefende activiteiten
Op deze website en Facebookpagina van de vereniging is een actueel verslag te zien en lezen van de activiteiten van de vereniging en in de bijlage vindt u het jaarverslag van de activiteiten van E&R van het voorgaande jaar.
 
Financieel jaarverslag
In de bijlagen vindt u het jaarverslag van het voorgaande jaar en de actuele begroting. 

Statuten en beleid

Hier vindt je meer informatie over de statuten, de taakomschrijvingen van het bestuur en huishoudelijk reglement van de vereniging. Daarnaast kun je de geloofsverklaring vinden, waarvan wordt gevraagd aan elk nieuw lid om deze te ondertekenen als deze wil meedoen aan de activiteiten van E&R.

Welkom bij E&R

Het aanmelden is geslaagd!

We weten je van harte welkom bij de vereniging E&R.

Hoe nu verder?

De aanmelding is ontvangen door de ledenadministratie van de vereniging. De ledenadministratie bekijkt alle aanmeldingen handmatig en neemt als dat nodig is contact met je op. Het kan dus even duren voordat je aanmelding definitief is verwerkt. Daarna stuurt de ledenadministratie (indien van toepassing) de aanmelding door naar één van de projecten. Zij zullen contact met je opnemen en verdere afspraken maken.

Voorbereiding

In de tussentijd kun je in je agenda alvast rekening houden met een aantal belangrijke data. Vanaf de maand februari of maart kun je op de website de projectdata vinden voor komende zomer. Naast een actieve zomerweek heeft ook elk project voorbereidingsweekenden of -dagen en een ontmoeting met je collega teamleden. Deze vinden meestal plaats in de maanden maart, mei en/of juni. In oktober hebben de meeste projecten nog een dankweekend of dankdag.

Vereniging

Op landelijk niveau zijn er ook ontmoetingsdagen tussen leden van alle projecten. Elk jaar is er het Springweekend (dit is een combinatie met het eerste voorbereidingsweekend) in maart, waar alle leden van de vereniging worden verwacht. Meer informatie vindt je op de website en vergeet je niet op te geven. In het najaar (op een zaterdag in november) is er de Aftersun als afsluiting van het seizoen.

We hopen, dat je een mooie tijd mag hebben binnen het verenigingsverband van Evangelisatie & Recreatie en met name, dat je meer mag leren van onze almachtige Vader en dit ook binnen het project, vereniging, maar zeker ook daarbuiten kan/wil gaan uitdragen.

Als je nog vragen hebt, neem gerust even contact op met de ledenadministratie van de vereniging: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens bij E&R,

Namens het bestuur
Taakgroep Communicatie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijlagen:
Bewaar het bestand Informatiebundel EenR.pdfInformatiebundel EenR.pdf[ ]353 Kb

//Aanmelden

//E&R op Instagram

Instagram

//Gezocht voor de zomer

Advertentie Nederlands Dagblad v3.0

//E&R op Twitter

twitter @evangelisatie

//Vragen over geloven?

//E&R op Facebook