//Sprekers Springweekend

Sprekers Springweekend

Maak nader kennis met de sprekers op het Springweekend.

Bram DingemanseOp vrijdag op het Springweekend spreekt Bram Dingemanse

Voor de vrijdagavond hebben we Bram Dingemanse bereid gevonden om te spreken. Hieronder stelt hij zich voor:

Ik ben Bram Dingemanse, christen in Rotterdam met een missie voor de stad. Na een carrière in christelijk onderwijs, kerkplanting en evangelisatie ben ik beland in het buurtwerk van Rotterdam West. Als sociaal ondernemer verdien ik mijn boterham tussen de mensen en probeer ik uit wat mijn leven als gist of zout of licht daar waard is.

'Kingsmen op pad'
N.a.v. Lukas 10:1-21 wil ik laten zien dat Jezus zijn kingsmen op pad stuurt. De taak die op zijn schouders ligt, gaat hij delen met hen. Hij rust hen toe, ze gehoorzamen en gaan. En de beloofde wonderen gebeuren ook echt! Ze komen terug en brengen enthousiast verslag uit. Niets geeft Jezus meer vreugde dan leerlingen die gelovig gehoorzamen en uitgaan!

Op zaterdag spreekt Gor Katchikyan

Gor Khatchikyan

de 2e spreker aan je te mogen voorstellen voor het E&R Springweekend, namelijk Gor Khatchikyan. Gor is een Armeens-Nederlandse arts, schrijver en spreker. Hij verwierf landelijke bekendheid door in 2012 het VPRO-programma Premier Gezocht te winnen.

Khatchikyan werd geboren in Armenië, waarvandaan zijn gezin op zijn twaalfde moest vluchten. Zo kwamen ze in Nederland terecht. Zijn tienerjaren bracht hij door op Texel waar hij een baptistengemeente bezocht en zich bekeerde tot het christelijk geloof. Khatchikyan begon zijn studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam toen hij uitgeprocedeerd asielzoeker was, maar door het generaal pardon werd hij uiteindelijk officieel Nederlander.

In diezelfde tijd was hij ook panellid van het tv-programma VARA's Nieuwe @Lagerhuis. In 2012 deed hij mee met het programma Premier gezocht, dat hij in de laatste aflevering won. In 2015 verscheen zijn boek De Gelukzoeker. Inmiddels is hij werkzaam als arts. Ook treedt hij regelmatig op als spreker over diverse onderwerpen. Hij was hoofdspreker tijdens de Opwekkingsconferentie van 2017.

//Aanmelden

//Springweekend

Springweekend 2018 poster

//E&R op Instagram

Instagram

//Magazine

Tentstof februari 2017 v1.0

//E&R op Twitter

twitter @evangelisatie

//Vragen over geloven?

//E&R op Facebook