//Springweekend - Springweekend E&R 2018

Springweekend E&R 2018

Springweekend E&R 2018

Van Maart 09, 2018 19:30 tot Maart 11, 2018 14:30

Waardering:

Kingsmen

Het Springweekend staat weer voor de deur. het weekend om meer te weten te komen over E&R en de voorbereiding op het werk van E&R in de zomer. Het thema van het weekend dit jaar is: KINGSMEN, wat je kunt vertalen als ‘volk van de Koning’. Die Koning is onze God, die regeert over de wereld, de mensheid en de machten. De Bijbel, bijvoorbeeld in 1 Petrus 2, vergelijkt christenen ook met koningen. We strijden tegen het kwaad en maken de vrede bekend. Maar als je kijkt naar de plek die christenen in de maatschappij innemen, voelen we ons niet altijd ‘meer dan overwinnaars’.

Hoe kun je de toch de rol van koning invullen? …En op een manier waardoor de Koning wordt geëerd? Welk beeld geven we, bedoeld of onbedoeld, van onze Koning en van hoe het is om als zijn volgeling te leven?
Lid zijn van de wereldwijde organisatie van Kingsmen – en van een deel daarvan dat in de zomer naar de campings, steden en boulevard trekt – vraagt inzet, commitment en een levenshouding. Dit jaar willen we als E&R hier extra aandacht aan geven.

Tijdens het Springweekend zullen de sprekers Bram Dingemanse en Gor Khatchikyan dit thema verder uitpakken en hoe jij hiermee het komend jaar aan de slag kan. Daarnaast zijn er diverse workshops, een inspirerende film en bovenal ruimte om meer te weten te komen over de diverse projecten, met andere teamleden kennis te maken en na te denken over de komende zomer.

Aangevuld met zaken als gezelligheid, samen eten, zingen, nadenken, praten, ontspanning, ontmoeting belooft het een mooi weekend te worden.

Het Springweekend is een must voor iedereen, dus voor het doorgewinterde E&R lid, maar ook voor jou, als je nog nadenkt of twijfelt om mee te doen met E&R. Het Springweekend is een kennismakingsweekend, voorbereidingsweekend (en voor velen ook een jaarlijkse reünie) ineen en dat wil je toch niet missen?

Op dit moment bereiden we de projecten voor en is er dus nog alle keuze om te kiezen voor 1 van de projecten en uit de verschillende draaiweken. Wil je meer weten, mail ons gerust of kijk eens op de vele projectpagina of beter nog, meld je aan voor het Springweekend op 9-11 maart om je te laten toerusten, mensen te ontmoeten en gezellig weekend te hebben. Dit jaar wordt het weekend weer gehouden op Het Buitencentrum in Oldebroek en voor jou als (toekomstig) medewerker is het volledig gratis!

Dus wacht niet langer en meld je nu direct aan.


2018-03-09 19:30:00
2018-03-11 14:30:00

//Aanmelden

//Springweekend

Springweekend 2018 poster

//E&R op Instagram

Instagram

//Magazine

Tentstof februari 2017 v1.0

//E&R op Twitter

twitter @evangelisatie

//Vragen over geloven?

//E&R op Facebook