//Projectweken 2018

Projectweken zomer 2018

Nu we langzamerhand meer richting de zomer gaan, wordt ook steeds meer duidelijk over de planning voor de meeste projecten. In het onderstaande overzicht zie je welke projecten welke weken draaien de komende zomer en voor de meeste projecten kunnen we nog zeker mensen gebruiken. Voor de andere projecten waar de data nog niet bekend zijn of mocht je nog aanvullende vragen hebben over het projecten, kijk op de projectpagina of neem even contact op met het project door te klikken op de projectnaam in de onderstaande tabel.  

Dus wacht niet langer en help ons mee om de teams vol te maken voor de komende zomer en meld je hier nu direct aan.  Doe je mee? 

  Startdatum Einddatum Week 29 Week 30 Week 31 Week 32 Week 33 Week 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 4 aug. 25 aug.          
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 23 jul. 20 aug.      
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 11 aug. 25 aug.          
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 20 aug. 24 aug.            
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 28 jul. 18 aug.            
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  11 aug. 25 aug.            
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 8 aug. 16 aug.            
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 28 jul. 11 aug.             
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. n.n.b.              
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 21 jul. 4 aug.            

Wij zoeken jou 

KW: Kinderwerk
JW: Jongeren / Jeugd werk
TW: Tienerwerk
VW: Volwassenwerk
RW: Recreatiewerk

 

//Aanmelden

//E&R op Instagram

Instagram

//Gezocht voor de zomer

Advertentie Nederlands Dagblad v3.0

//E&R op Twitter

twitter @evangelisatie

//Vragen over geloven?

//E&R op Facebook