//Paasloo

Campingproject Paasloo

EenR Paasloo welkomHet Evangelisatieproject Paasloo is ook dit jaar 5 weken te vinden op Receatiecentrum De Eikenhof te Paasloo. Dit ligt tussen Steenwijk en Oldemarkt en dichtbij het natuurgebied de Weerribben in de kop van Overijssel. Een mooie camping waar we al vele jaren welkom zijn en waar we Gods zegen ervaren! In 2017 zijn de projectweken van 22 juli t/m 26 augustus.

We hebben een mooie plaats midden op de camping met een grote, witte tent onder een mooi spandoek ‘Let the SON shine’. De zeecontainer met materialen staat vlakbij de tent, evenals de tentvilla’s waarin de teamleden slapen. Er is een goede samenwerking met de campingeigenaren over de planning van activiteiten.
Dit project is al een jarenlange samenwerking vanuit de GKv’s te Meppel, Rouveen, Staphorst en Steenwijk. Onze deelnemers komen uit het hele land om te werken onder het motto: ‘verkondig het evangelie, desnoods met woorden’.

Evangelisatie en Recreatie
Tijdens de projectweken worden er kinder-, tiener- en jongerenclubs gehouden. De kinderclub (4-12 jaar) is elke ochtend vanaf 9.30 uur (behalve zondags) met een Bijbelverhaal, een spel en een knutselwerkje. Bij grote groepen kinderen (zoals de laatste jaren het geval was) wordt de groep gesplitst naar leeftijd.
EenR Paasloo kinderwerkDe tienerclub (12-15 jaar) is op dezelfde dagen als de kinderclub en begint om 10.30 uur. Na een informele start wordt er gezongen en het onderwerp van die dag behandeld. Hierbij gaat altijd de Bijbel open en wordt er na afloop een spel gespeeld.
De jongeren van 16-22 jaar proberen we te bedienen met een jongerenwerker, die deze leeftijdsgroep opzoekt, om (diepzinnige) gesprekken te hebben, of gewoon een potje tafeltennis.
Door het organiseren van de koffiebar en koffieochtenden komen we ook graag in contact met de volwassenen op de camping. Verder vinden we het belangrijk dat de volwassenwerkers veel over de camping wandelen om een praatje te maken.
Op de zondagen wordt er 's ochtends een samenkomst gehouden en 's avonds een sing-in, waar ook de samenwerkende gemeenten voor worden uitgenodigd. Dit zijn altijd erg gezellige avonden.
We zijn een recreatieteam voor alle leeftijden. Iedere middag is er een activiteit voor de kinderen en de tieners en op andere momenten is er voor de volwassenen recreatie, zoals volleybal, een fietstocht, crea-avond, voetbalwedstrijd, vossenjacht, discozwemmen, etc.

Teamsamenstelling
Ben je 18 jaar en/of belijdend lid van een GKV, CGK of NGK dan ben je bij ons zeer welkom! Voldoen je niet aan deze ‘criteria’ maar ben je wel supergemotiveerd, dan kun je toch reageren en gaan we in gesprek. Op de camping zijn uiteraard vakantiegangers van alle leeftijden, daarom proberen we ook in de teams alle leeftijden vertegenwoordigd te hebben. E&R Paasloo is er dus niet alleen voor jongeren, maar voor iedereen!
EenR Paasloo recreatieHet liefst hebben we elke week een team van 10-12 personen. De taken worden verdeeld, maar we helpen elkaar ook zoveel mogelijk.
Er wordt hard gewerkt, maar er is ook veel gezelligheid en soms tijd om even te zwemmen. En elke avond stellen we ons de vraag: Waarin heb je vandaag God gezien?
Per week hebben we het liefst 4 kinderwerkers, 3 tienerwerkers, 1 jongerenwerkers en 1-2 volwassenwerkers, dit alles onder leiding van een ervaren Teamleider. Wil iemand vooral recreatie doen, dan is hij/zij ook zeer welkom. Je begrijpt het al: we hebben behoefte aan veel verschillende talenten!

Projectinformatie
Met ieder die zich aanmeldt bij ons, hebben we vooraf een kennismakingsgesprek. Verder hebben we naast een informele ontmoetingsavond een voorbereidingsdag op 24 juni. Daarvoor kun je je ook aanmelden als je nog niet zeker weet of je meegaat, maar graag meer wilt weten van dit project. Hierna komt ieder team ook nog een keer bijeenom de week verder voor te bereiden en taken te verdelen.

Uiteraard is er nog veel meer over het project in Paasloo te vertellen. We hebben een zeer enthousiast bestuur dat graag informatie geeft.

EenR Paasloo tent

Lijkt het je leuk met ons mee te gaan naar Paasloo of wil je eerst wat meer informatie, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bezoek ook onze website of facebookpagina van project Paasloo.

We horen graag van je!

Adres van de Camping:
Recreatiecentrum "De Eikenhof"
Paasloërweg 12
8378 JB Paasloo
telefoonnummer. 0561 - 451 430 / 451 497

//Aanmelden

//E&R op Instagram

Instagram

//Magazine

Tentstof februari 2017 v1.0

//E&R op Twitter

twitter @evangelisatie

//Vragen over geloven?

//E&R op Facebook