//Lochem

Stadsproject Lochem

Logo Go Fish Lochem2Het E&R stadsproject in Lochem, genaamd Go Fish, is gestart in 2010. Go Fish is een fenomeen geworden in de wijk waar we draaien. Gasten vragen al vroeg in het jaar wanneer we er zullen zijn en plannen hun vakantie hier zoveel mogelijk omheen. We draaien elk jaar 2 weken aan het eind van de zomervakantie met 2 teams van ongeveer 8-11 personen.

Deze teams bestaan het liefst uit:
• 2-3 Kinderwerkers: clubs voor kinderen op de basisschool
• 1-2 Tienerwerkers: clubs voor tieners die bijna of net naar het voortgezet onderwijs gaan
• 1-2 Recrawerkers: spel- en sportactiviteiten voor alle kinderen en tieners
• 1 Jongerenwerker: activiteiten en aandacht voor jongeren vanaf ongeveer 15 jaar
• 1 Volwassenwerker: activiteiten en aandacht voor volwassenen
• 1 Teamleider: coördinatie van het team

ER Lochem 2016 verkleindEen dag bij Go Fish ziet er vaak als volgt uit: We beginnen met een gezamenlijk ontbijt en houden stille tijd. Dan staan al vroeg de kinderen op het grasveldje te wachten op de kinderclub. De tieners slapen liever nog even uit en komen iets later naar de tienerclub. Volwassenen komen met hun kinderen mee en schuiven aan de koffietafel aan voor koffie en een praatje. Na een gevulde ochtend is het tijd voor de lunch met een Bijbelstudie als team samen.

's Middags organiseren we een spel, van vossenjacht tot levend ganzenbord tot waterfeest. Een groep jongeren hangt ondertussen ook rond bij de tent en geniet van gezelligheid en een goed gesprek. Na het avondeten doen we een sportwedstrijdje met de jeugd, waarna we de dag samen afsluiten met alle gasten die dat willen.

Als project proberen we open en gastvrij te zijn. Iedereen is welkom. We hopen dat alle gasten zich bij ons thuis voelen. Op deze manier proberen wij de liefde die wij hebben mogen ontvangen uit te stralen in Lochem.

Ondersteuning voor dit project krijgen we vanuit de Christelijke Gereformeerde Kerk en Gereformeerde Kerk vrijgemaakt te Zutphen. Daarnaast werken we samen met Bijbelkring 'De Maaltijd' in Lochem; een laagdrempelige kring voor niet-christenen en christenen uit allerlei kerken. Uiteindelijk hopen wij dat dit project of een gedeelte daarvan zonder de hulp van E&R kan worden voortgezet, dus wij zijn daar ter ondersteuning en willen hen helpen bij het missionair zijn.

Contact
Wil je meer weten? Dan kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk ook eens op de facebookpagina van Go Fish!

Locatie:
Gebouw tafeltennisvereniging
Runmolenlaan 17, Lochem

//Aanmelden

//E&R op Instagram

Instagram

//Gezocht voor de zomer

Advertentie Nederlands Dagblad v3.0

//E&R op Twitter

twitter @evangelisatie

//Vragen over geloven?

//E&R op Facebook