//Dordrecht

Stadsproject Dordrecht (kerkplantingsproject Staartlicht)

Ook deze zomer zal er twee weken lang activiteiten gedaan worden bij het kerkplantingsproject in Dordrecht.

Een aantal jaar geleden is een kerkplantingsproject in woonwijk De Staart opgestart. Doel is om de mensen die op De Staart wonen kennis te laten nemen van het verlossende werk van Jezus, onze Heer. Vanuit een buurthuis organiseert Staartlicht diverse activiteiten in de wijk en wil daarbij ook zoveel als mogelijk wijkbewoners inschakelen: Van de Wijk voor de Wijk!

E&R gaat aankomende zomer twee weken activiteiten organiseren vanuit hetzelfde buurthuis. We denken vooral aan recreatiewerk voor alle leeftijden (sport en spel). Rond het gebouw is hiervoor voldoende ruimte. De eerste jaren zal onze aandacht voornamelijk gericht zijn op het contact leggen en ontmoeten van de buurtbewoners.
Een aantal activiteiten zal dagelijks terugkomen zoals een kinderclub, tienerclub en de koffietafel. Daarnaast staat een sportclinic, workshops en een maaltijd met de wijk op de planning.

We starten de eerste week op zaterdag 5 augustus, de tweede op zaterdag 12 augustus.

Voor elke week wordt een team gevormd en we kunnen nog mensen gebruiken!

Contact

Heb je interesse stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom een keer langs:

Adres project:
Maasstraat 23
3313 GE Dordrecht
www.staartlicht.nl

//Aanmelden

//E&R op Instagram

Instagram

//Gezocht voor de zomer

Advertentie Nederlands Dagblad v3.0

//E&R op Twitter

twitter @evangelisatie

//Vragen over geloven?

//E&R op Facebook