//De Pol

Campingproject De Pol

EenR Paasloo welkomNa ruim 20 jaar op Receatiecentrum De Eikenhof te Paasloo te hebben gestaan, verhuist dit jaar E&R Project Paasloo naar De Pol. In de zomervakantie staan we voor het eerst op Camping De Bosrand in De Pol. Dit is een dorpje in de buurt van Steenwijk, niet zo ver weg van waar we eerder hebben gedraaid.

E&R De Pol wordt ondersteund door maar liefst vier kerken, die ons al jaren steunen: de Gkv's van Meppel, Rouveen, Staphorst en Steenwijk. Onze deelnemers komen uit het hele land om te werken onder het motto: ‘verkondig het evangelie, desnoods met woorden’.

Een nieuw project, een andere camping en daar horen ook andere activiteiten bij. Dit beginjaar gaan we vooral inzetten om een relatie op te bouwen met de campinggasten.

Onze draaiweken zijn:

  • Week 1: 28 juli t/m 4 augustus
  • Week 2: 4 augustus t/m 11 augustus

Teamsamenstelling

Ben je 18 jaar en/of belijdend lid van een GKV, CGK of NGK dan ben je bij ons zeer welkom! Voldoen je niet direct aan deze ‘criteria’ maar ben je wel supergemotiveerd, dan kun je toch reageren en gaan we in gesprek. Op de camping zijn uiteraard vakantiegangers van alle leeftijden, daarom proberen we ook in de teams alle leeftijden vertegenwoordigd te hebben. E&R De Pol is er dus niet alleen voor jongeren, maar voor iedereen!
EenR Paasloo recreatieHet liefst hebben we elke week een team van 6-7 personen. De taken worden verdeeld, maar we helpen elkaar ook zoveel mogelijk.
Er wordt hard gewerkt, maar er is ook veel gezelligheid en soms tijd om even te zwemmen. En elke avond stellen we ons de vraag: Waarin heb je vandaag God gezien?

Projectinformatie
Met ieder die zich aanmeldt bij ons, hebben we vooraf een kennismakingsgesprek. Verder hebben we naast een informele ontmoetingsavond. Daarvoor kun je je ook aanmelden als je nog niet zeker weet of je meegaat, maar graag meer wilt weten van dit project. Hierna komt ieder team ook nog een keer bijeenom de week verder voor te bereiden en taken te verdelen.

Uiteraard is er nog veel meer over het project in De Pol te vertellen. We hebben een zeer enthousiast bestuur dat graag informatie geeft.

Lijkt het je leuk met ons mee te gaan naar camping De Pol of wil je eerst wat meer informatie, stuur dan ons hier dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bezoek ook onze facebookpagina van project De Pol voor actuele informatie.

Algemene foto campingWe horen graag van je!

Adres van de Camping:
Recreatiecentrum "De Bosrand
Marcel & Ellen Kamerbeek
Löhnislaan 2
8337 KG De Pol
Telefoonnummers. 06-30404661 / 06-51799273

//Aanmelden

//E&R op Instagram

Instagram

//Gezocht voor de zomer

Advertentie Nederlands Dagblad v3.0

//E&R op Twitter

twitter @evangelisatie

//Vragen over geloven?

//E&R op Facebook