//Go tell it!

Go tell it!

Ga jij het hun vertellen? Go tell it! is dit jaar het thema bij Evangelisatie & Recreatie. Dit is niet zomaar een oproep, maar een aansporing voor ons allemaal en direct door Jezus aan zijn discipelen en aan ons gegeven, lees Mattheüs 28: 18-20 er maar eens op na. We willen ons laten inspirerenWij zoeken jou door deze boodschap deze zomer, wanneer we er weer op uitgaan op de boulevard in Scheveningen, maar ook op vele campingen, dorpen en steden.

Voor E&R is het een bijzonder jaar, daar we later in het jaar D.V. ons 45 jaar jubileum hopen te vieren. Vele duizenden jongeren en ouderen zijn je de afgelopen jaren al voorgegaan, maar de laatste jaren is het harder dan ooit nodig, dat we in Nederland laten horen, dat Gods liefde is voor iedereen, dus we zijn ook na 45 jaar nog niet klaar en jouw hulp is dus hard nodigen meld je direct aan en doe deze zomer mee!

Op dit moment bereiden we op verschillende plekken de projecten voor en is er dus nog alle keuze om te kiezen voor 1 van de projecten en weken. Dus ben je op zoek naar een zinvolle vakantie en heb je een week over deze zomer, kijk eens op de projectpagina of beter nog, meld je hier direct aan.Wij kijken uit naar een mooie zomer, jij ook?

//Aanmelden

//Magazine

Tentstof februari 2017 v1.0

//Vragen over geloven?

//Twitter

twitter @evangelisatie

//Facebook