//E&R breidt werkgebied uit!

E&R breidt werkgebied uit!

Het worden spannende maanden en jaren voor de vereniging Evangelisatie & Recreatie. Vanwege ontwikkelingen bij een aantal projecten wordt gekeken naar mogelijkheden om op andere plaatsen een (nieuw) project op te zetten.

Nieuwe kansen
Vanuit een tweetal kerken is al bekend dat er mogelijke interesse is. Vanuit E&R is er de capaciteit om een nieuw project op te zetten. Het bestuur heeft een werkgroep in het leven geroepen, die dit project uitvoert. De planning is om als het mogelijk is deze zomer al een nieuw project te starten! Een nieuw project geeft nieuwe mogelijkheden en ook nieuwe kansen om het vuur van het evangelie te verspreiden. Tegelijk is het spannend en geeft het uitdagingen. We bidden God of Hij mogelijkheden wil geven en ons wil leiden naar de juiste plek.

Aftrap
De vereniging Evangelisatie & Recreatie start de voorbereidingen voor het komende seizoen onder het thema 'In vuur en vlam'. Deze zomer zullen de projecten weer zoals gebruikelijk hun plaats innemen op campings, in steden en op de boulevard in Scheveningen. In het weekend van 18-20 maart wordt de aftrap gegeven voor de voorbereidingen op het Springweekend, het jaarlijkse toerustingsweekend, in het ROC Menso Alting College in Zwolle (Assendorperdijk 55). Omdat E&R deze toerustingsmogelijkheid ook voor alle geïnteresseerden wil aanbieden, zijn de lezingen en workshops op zaterdagmiddag vanaf 13:00 uur gepland. We vinden het belangrijk dat de achterban, die al jaren E&R trouw steunt, betrokken wordt bij ons werk.

Sprekers en workshops
Dit jaar zijn er twee lezingen en verschillende workshops. De sprekers, Arie de Rover en David Heek, spreken over het thema 'In vuur en vlam'. Ook is de band 'Line Up' uit Haulerwijk aanwezig om de liederen te begeleiden. Alle ge├»nteresseerden zijn van harte welkom om de sfeer te komen proeven, zich te laten inspireren en het werk van E&R te steunen. Het volledige programma is hier te lezen en kijk voor meer informatie en aanmelden de optie Springweekend in het hoofdmenu .

//Aanmelden

//E&R op Instagram

Instagram

//Gezocht voor de zomer

Advertentie Nederlands Dagblad v3.0

//E&R op Twitter

twitter @evangelisatie

//Vragen over geloven?

//E&R op Facebook