//Terugblik op Aftersun: samen dansen!

Terugblik op Aftersun: samen dansen!

Zaterdag 8 november werd Aftersun gehouden: hét moment om met andere E&R-leden terug te kijken op het seizoen, God te aanbidden en... te leren dansen? Sandra Winkel schreef een korte terugblik.

Het was zaterdag echt leuk om veel vrienden en bekenden weer te zien. Het verhaal van Mark de Boer over dankbaarheid was interessant en de aanbiddingsdansworkshop was leuk, maar ook intens. Dat had ik niet verwacht! Eerst moesten we in een groepje iets uitbeelden en uitleggen wat er gebeurt als we aan God denken. Daarna deden we een vrolijke groepsdans op een liedje van Trinity. Toen kwam het serieuze gedeelte. Op het liedje 'Jezus, alles geef ik U' kregen we een chorografie. Op het gedeelte 'Door Uw wil te doen leer ik om vrij te zijn', moesten we zelf van tevoren iets verzinnen. Gewoon maar doen wat wat er in je op kwam. Heel gaaf om te doen! 

Kortom: een zeer geslaagde dag, met veel mooie verhalen van mooie mensen. Veel lol en veel dankbaarheid naar God toe! Wat ik nog wel het mooiste vond, was dat het niet uit maakt van welk project je bent, samen zijn wij één project. Of het nu Ermelo, Mime, Beerze is het maakt niet uit! En dat vind ik zo gaaf!

Voorafgaand aan de Aftersun werd de algemene ledenvergadering (ALV) gehouden. Tijdens de ALV presenteerde het bestuur haar vijfjarenplan. Op deze manier maakt het bestuur duidelijk wat zij de komende jaren wil gaan uitvoeren. Daarnaast is Arjan Veerman als nieuwe secretaris ingeslagen. Hij volgt Andrea Westerik op. 

//Aanmelden

//E&R op Instagram

Instagram

//Gezocht voor de zomer

Advertentie Nederlands Dagblad v3.0

//E&R op Twitter

twitter @evangelisatie

//Vragen over geloven?

//E&R op Facebook