//Nieuws

Nieuw project bij E&R: De Pol

Na ruim 20 jaar op Receatiecentrum De Eikenhof te Paasloo te hebben gestaan, verhuist dit jaar E&R Project Paasloo naar De Pol. In de zomervakantie staan we voor het eerst op Camping De Bosrand in De Pol. Dit is een dorpje in de buurt van Steenwijk, niet zo ver weg van waar we eerder hebben gedraaid.

Een nieuw project, een andere camping en daar horen ook andere activiteiten bij. Dit beginjaar gaan we vooral inzetten om een relatie op te bouwen met de campinggasten.

Onze draaiweken zijn:

  • Week 1: 28 juli t/m 4 augustus
  • Week 2: 4 augustus t/m 11 augustus

Voor deze weken zoeken nog diverse teamleden. Doe jij met ons mee en lees hier meer of schrijf je in!

Algemene foto camping

Projectleden gezocht voor de zomer

IMG 20170730 WA0019 bijgekniptKomende zomer hebben we weer een groot aantal projecten gepland in heel Nederland. Om de projecten te kunnen draaien zijn alle projecten nog op zoek naar teamleden om de teams van zo'n 8-10 leden per week compleet te maken.

In het onderstaande overzicht zie je welke projecten welke weken draaien de komende zomer, zodat je makkelijker kan kijken of jij wellicht beschikbaar bent om deel te nemen. Mocht je interesse hebben voor project Scheveningen waar de data nog niet bekend van zijn of mocht je nog aanvullende vragen hebben over de andere projecten, kijk op de projectpagina of neem even contact op met het project door te klikken op de projectnaam in de onderstaande tabel.  

Dus ook zin in een zinvolle vakantie? Help ons mee om de teams te vullen voor de komende zomer en meld je hier direct aan.  Doe je mee? 

  Startdatum Einddatum Week 29 Week 30 Week 31 Week 32 Week 33 Week 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 4 aug. 25 aug.          
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 23 jul. 20 aug.      
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 11 aug. 25 aug.          
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 20 aug. 24 aug.            
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 28 jul. 18 aug.            
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  11 aug. 25 aug.            
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 8 aug. 16 aug.            
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 28 jul. 11 aug.             
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. n.n.b.              
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 21 jul. 4 aug.            

Wij zoeken jou 

KW: Kinderwerk
JW: Jongeren / Jeugd werk
TW: Tienerwerk
VW: Volwassenwerk
RW: Recreatiewerk

 

Algemene vergadering 10 maart 2018

Op 10 maart jl. was de algemene vergadering van onze vereniging tijdens het jaarlijkse Springweekend van E&R. Tijdens het weekend stond o.a. het jaarthema "KINGSMEN" centraal zoals dat Bram Dingemanse en Gor Khatchikyanvoor ons verder werd uitgewerkt. Daarnaast waren er diverse workshops om praktisch aan de slag te gaan met het evangelisatiewerk in de breedste zin van het woord en hebben diverse projecten hun eerste voorbereiding gedaan met hun teamleden voor de zomer. We kijken terug op en zeer waardevol en gezegend weekend waarin we elkaar mochten ontmoeten, zingen en bidden tot de eer van onze Hemelse Vader.

Bijgesloten vindt je nog de stukken zoals deze op de vergadering zijn besproken. Onder andere vind je hierbij het ook het voorstelstukje van Anne Deborah Bakker voor de vacature van contactpersoon projecten. 

In Christus verbonden,
namens het landelijk bestuur,

Geziena Bulder
voorzitter vereniging Evangelisatie en Recreatie

Jaarthema: Kingsmen

Chosen generation calledBij de start van een nieuw seizoen hoort ook een nieuw thema....

Dit jaar hebben we gekozen voor: KINGSMEN, wat je kunt vertalen als ‘volk van de Koning’. Die Koning is onze God, die regeert over de wereld, de mensheid en de machten. De Bijbel, bijvoorbeeld in 1 Petrus 2, vergelijkt christenen ook met koningen. We strijden tegen het kwaad en maken de vrede bekend. Maar als je kijkt naar de plek die christenen in de maatschappij innemen, voelen we ons niet altijd ‘meer dan overwinnaars’.

Lees meer...

Mimeteam zoekt versterking

Het E&R mimeteam zoekt versterking! Aankomende zomer willen we weer op pad gaan door heel Nederland om de sterren van de hemel te spelen en wij zoeken jou!

Wil jij:

  • Graag toneelspelen
  • Je laten trainen door professionele mimespelers
  • In het voorjaar zes zaterdagen oefenen (data in overleg)
  • Een mooie voorstelling neerzetten
  • Een week lang toeren door Nederland en die mooie voorstelling laten zien bij Dabar- en E&R-projecten (De datum van de week bepalen we in overleg)
  • Iets van God laten zien
  • Lekker gek kunnen doen
  • ...en genieten van heel veel gezelligheid?

Stuur dan een berichtje naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Ook als je nog twijfelt of vragen hebt.

Groetjes!
Tieneke, Yvonne en Sophia

Subcategorieƫn

//Aanmelden

//E&R op Instagram

Instagram

//Gezocht voor de zomer

Advertentie Nederlands Dagblad v3.0

//E&R op Twitter

twitter @evangelisatie

//Vragen over geloven?

//E&R op Facebook