//Nieuws

Algemene vergadering 10 maart 2018

Op D.V. 10 maart a.s. hopen we elkaar te ontmoeten in Oldebroek tijdens het jaarlijkse Springweekend van E&R. Tijdens het weekend staat o.a. het jaarthema "KINGSMEN" centraal zoals dat Bram Dingemanse en Gor Khatchikyanvoor ons verder zal worden uitgewerkt. Daarnaast zullen er diverse workshops zijn om praktisch aan de slag te gaan met het evangelisatiewerk in de breedste zin van het woord. Uiteraard zal er ook ruimschoots tijd zijn voor de diverse projecten om een eerste voorbereiding te doen met hun teamleden voor de zomer. We kijken vooruit en bidden voor een zeer waardevol en gezegend weekend waarin we elkaar mogen ontmoeten, zingen en bidden tot de eer van onze Hemelse Vader.

Belangrijk onderdeel van het Springweekend is zaterdagmiddag 10 maart de Algemene vergadering van de vereniging. Bijgesloten vindt je de stukken zoals deze op de vergadering zullen worden besproken. Zeer verheugd zjn we, dat we voor de vacature van contactpersoon projecten Anne Deborah Bakker kunnen voorstellen. Wel zoeken we vanuit het bestuur nog een nieuwe voorzitter en ook de vacature van secretaris is helaas nog niet vervuld.

We hopen dat jij er ook bij bent, daar we vanuit het bestuur graag ook jouw inbreng horen.

In Christus verbonden,
namens het landelijk bestuur,

Geziena Bulder
voorzitter vereniging Evangelisatie en Recreatie

Kingsmen

Bij de start van een nieuw seizoen hoort ook een nieuw thema....

Dit jaar hebben we gekozen voor: KINGSMEN, wat je kunt vertalen als ‘volk van de Koning’. Die Koning is onze God, die regeert over de wereld, de mensheid en de machten. De Bijbel, bijvoorbeeld in 1 Petrus 2, vergelijkt christenen ook met koningen. We strijden tegen het kwaad en maken de vrede bekend. Maar als je kijkt naar de plek die christenen in de maatschappij innemen, voelen we ons niet altijd ‘meer dan overwinnaars’.

Hoe kun je de toch de rol van koning invullen? …En op een manier waardoor de Koning wordt geëerd? Welk beeld geven we, bedoeld of onbedoeld, van onze Koning en van hoe het is om als zijn volgeling te leven?
Lid zijn van de wereldwijde organisatie van Kingsmen – en van een deel daarvan dat in de zomer naar de campings, steden en boulevard trekt – vraagt inzet, commitment en een levenshouding. Dit jaar willen we als E&R hier extra aandacht aan geven.

Voel jij je ook lid van die Kingsmen? Op dit moment bereiden we op verschillende plekken de projecten voor en is er dus nog alle keuze om te kiezen voor 1 van de projecten en weken. Dus ben je op zoek naar een zinvolle vakantie en heb je een week over deze zomer, kijk eens op de projectpagina of beter nog, meld je hier direct aan als medewerker en voor het springweekend op 9-11 maart. Wij kijken uit naar een mooie zomer, jij ook?

Mimeteam zoekt versterking

Het E&R mimeteam zoekt versterking! Aankomende zomer willen we weer op pad gaan door heel Nederland om de sterren van de hemel te spelen en wij zoeken jou!

Wil jij:

  • Graag toneelspelen
  • Je laten trainen door professionele mimespelers
  • In het voorjaar zes zaterdagen oefenen (data in overleg)
  • Een mooie voorstelling neerzetten
  • Een week lang toeren door Nederland en die mooie voorstelling laten zien bij Dabar- en E&R-projecten (De datum van de week bepalen we in overleg)
  • Iets van God laten zien
  • Lekker gek kunnen doen
  • ...en genieten van heel veel gezelligheid?

Stuur dan een berichtje naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Ook als je nog twijfelt of vragen hebt.

Groetjes!
Tieneke, Yvonne en Sophia

Go tell it! E&R 45 jaar

‘Je zou het de lijfspreuk van de vereniging Evangelisatie & Recreatie kunnen noemen en dit jaar is het ons jaarthema’. Op 10 en 11 november mochten we als E&R ons 45 jarig bestaan te mogen vieren met een Jubileumweekend in Ermelo.

Jubileumweekend
‘Tijdens dit weekend wilden we in de eerste plaats God danken voor wat Hij ons de afgelopen jaren aan zegen heeft gegeven. We hebben ook deze zomer weer mogen zien dat Hij erbij is tijdens de vele projectweken. Laten we dus samen vieren dat Hij goed is, 45 jaar geleden, maar nu nog steeds!’ Aldus Geziena Bulder, voorzitter van de vereniging.

Lees meer...

Algemene vergadering 18 maart 2017

Op D.V. 18 maart a.s. hopen we elkaar te ontmoeten in Oldebroek tijdens het jaarlijkse Springweekend van E&R. Tijdens het weekend staat o.a. het jaarthema "Go tell it!, zoals dat Annemarie van Buuren en Ron de Rover voor ons verder zal worden uitgewerkt. Daarnaast zullen er diverse workshops zijn om praktisch aan de slag te gaan met het evangelisatiewerk in de breedste zin van het woord. Uiteraard zal er ook ruimschoots tijd zijn voor de diverse projecten om een eerste voorbereiding te doen met hun teamleden voor de zomer. We kijken vooruit en bidden voor een zeer waardevol en gezegend weekend waarin we elkaar mogen ontmoeten, zingen en bidden tot de eer van onze Hemelse Vader.

Belangrijk onderdeel van het Springweekend is zaterdagmiddag 18 maart de Algemene vergadering van de vereniging. Bijgesloten vindt je de stukken zoals deze op de vergadering zullen worden besproken. Zeer verheugd zjn we, dat we voor de vacature van contactpersoon projecten Wicher Koerhuis kunnen voorstellen. Wel zoeken we vanuit het bestuur nog een 2e contactpersoon en ook de vacature van secretaris is helaas nog niet vervuld.

In Christus verbonden,
namens het landelijk bestuur,

Geziena Bulder
voorzitter vereniging Evangelisatie en Recreatie

Subcategorieƫn

//Aanmelden

//Springweekend

Springweekend 2018 poster

//E&R op Instagram

Instagram

//Magazine

Tentstof februari 2017 v1.0

//E&R op Twitter

twitter @evangelisatie

//Vragen over geloven?

//E&R op Facebook