//Nieuws

Projectweken zomer 2017

De planning voor alle projecten voor de Lathum meisje met kindzomer van 2017 staat nu online. In het onderstaande overzicht zie je welke projecten welke weken draaien en voor de meeste projecten kunnen we nog steeds mensen gebruiken.

Dus wacht niet langer en meld je hier nu direct aan.  

 

  Startdatum Einddatum Week 29 Week 30 Week 31 Week 32 Week 33 Week 34
Beerze 5 aug. 26 aug.          
Bussum 24 jul. 21 aug.      
Dordrecht 5 aug. 19 aug.          
Amsterdam 19 aug. 26 aug.            
Lichtenvoorde 29 jul.  5 aug.             
Lochem  5 aug.  18 aug.            
Mimeteam 23 jul. 30 jul.            
Paasloo 22 jul. 26 aug.            
Scheveningen 28 jul. 5 aug.            
Vrouwenpolder 22 jul. 4 aug.            

 

KW: Kinderwerk
JW: Jongeren / Jeugd werk
TW: Tienerwerk
VW: Volwassenwerk
RW: Recreatiewerk

Algemene vergadering 18 maart 2017

Op D.V. 18 maart a.s. hopen we elkaar te ontmoeten in Oldebroek tijdens het jaarlijkse Springweekend van E&R. Tijdens het weekend staat o.a. het jaarthema "Go tell it!, zoals dat Annemarie van Buuren en Ron de Rover voor ons verder zal worden uitgewerkt. Daarnaast zullen er diverse workshops zijn om praktisch aan de slag te gaan met het evangelisatiewerk in de breedste zin van het woord. Uiteraard zal er ook ruimschoots tijd zijn voor de diverse projecten om een eerste voorbereiding te doen met hun teamleden voor de zomer. We kijken vooruit en bidden voor een zeer waardevol en gezegend weekend waarin we elkaar mogen ontmoeten, zingen en bidden tot de eer van onze Hemelse Vader.

Belangrijk onderdeel van het Springweekend is zaterdagmiddag 18 maart de Algemene vergadering van de vereniging. Bijgesloten vindt je de stukken zoals deze op de vergadering zullen worden besproken. Zeer verheugd zjn we, dat we voor de vacature van contactpersoon projecten Wicher Koerhuis kunnen voorstellen. Wel zoeken we vanuit het bestuur nog een 2e contactpersoon en ook de vacature van secretaris is helaas nog niet vervuld.

In Christus verbonden,
namens het landelijk bestuur,

Geziena Bulder
voorzitter vereniging Evangelisatie en Recreatie

Go tell it!

Ga jij het hun vertellen? Go tell it! is dit jaar het thema bij Evangelisatie & Recreatie. Dit is niet zomaar een oproep, maar een aansporing voor ons allemaal en direct door Jezus aan zijn discipelen en aan ons gegeven, lees Mattheüs 28: 18-20 er maar eens op na. We willen ons laten inspirerenWij zoeken jou door deze boodschap deze zomer, wanneer we er weer op uitgaan op de boulevard in Scheveningen, maar ook op vele campingen, dorpen en steden.

Voor E&R is het een bijzonder jaar, daar we later in het jaar D.V. ons 45 jaar jubileum hopen te vieren. Vele duizenden jongeren en ouderen zijn je de afgelopen jaren al voorgegaan, maar de laatste jaren is het harder dan ooit nodig, dat we in Nederland laten horen, dat Gods liefde is voor iedereen, dus we zijn ook na 45 jaar nog niet klaar en jouw hulp is dus hard nodigen meld je direct aan en doe deze zomer mee!

Op dit moment bereiden we op verschillende plekken de projecten voor en is er dus nog alle keuze om te kiezen voor 1 van de projecten en weken. Dus ben je op zoek naar een zinvolle vakantie en heb je een week over deze zomer, kijk eens op de projectpagina of beter nog, meld je hier direct aan.Wij kijken uit naar een mooie zomer, jij ook?

E&R breidt werkgebied uit!

Het worden spannende maanden en jaren voor de vereniging Evangelisatie & Recreatie. Vanwege ontwikkelingen bij een aantal projecten wordt gekeken naar mogelijkheden om op andere plaatsen een (nieuw) project op te zetten.

Nieuwe kansen
Vanuit een tweetal kerken is al bekend dat er mogelijke interesse is. Vanuit E&R is er de capaciteit om een nieuw project op te zetten. Het bestuur heeft een werkgroep in het leven geroepen, die dit project uitvoert. De planning is om als het mogelijk is deze zomer al een nieuw project te starten! Een nieuw project geeft nieuwe mogelijkheden en ook nieuwe kansen om het vuur van het evangelie te verspreiden. Tegelijk is het spannend en geeft het uitdagingen. We bidden God of Hij mogelijkheden wil geven en ons wil leiden naar de juiste plek.

Lees meer...

Algemene vergadering 19 maart 2016

Op 19 maart jl. mochten we elkaar ontmoeten in Zwolle tijdens het jaarlijkse Springweekend van E&R. Tijdens het weekend stond o.a. het jaarthema "in Vuur en Vlam" centraal, zoals dat David Heek en Arie de Rover voor ons werkt uitgewerkt. Daarnaast was er muziek met de band Line UP en diverse workshops over evangelisatiewerk in de breedste zin van het woord. Ook was er ruimschoots tijd voor de diverse projecten om een eerste voorbereiding te doen met hun teamleden voor de zomer. We kijken terug op een zeer waardevol en gezegend weekend waarin we elkaar konden ontmoeten, zingen en bidden tot de eer van onze Hemelse Vader.

Daarnaast was er zaterdagmiddag 19 maart de Algemene vergadering van de vereniging. Bijgesloten vindt je de stukken zoals deze op de vergadering zijn besproken. Zeer verheugd zjn we, dat Walter Tak is gekozen voor de functie penningmeester van het bestuur.

Subcategorieƫn

//Aanmelden

//Magazine

Tentstof februari 2017 v1.0

//Vragen over geloven?

//Twitter

twitter @evangelisatie

//Facebook